ارتباط با ما : info@behrazm.ir

خشکبار

 

کمیته علمی – آموزشکده شهید بهشتی مشهد

این مواد مغذی در تنظیم قند و سطح کلسترول خون به بدن کمک می کنند و خطر بیماری های قلبی را به شدت می کاهند. مواد شیمیایی موجود در خشکبار از بروز سرطان در حیوانات پیشگیری می کند.

تنظیم کننده سطح قند خون

خوردن بادام زمینی منجر به افزایش تدریجی و یکنواخت سطح قند و انسولین خون می شود. این ویژگی بادام زمینی را برای کسانی که مرض قند دارند یا نسبت به تغییر سطح قند خون حساس هستند، خوراکی ای بی نظیر و عالی می سازد.

تنظیم کننده کلسترول

محصولات خشکبار عموما سرشار از چربی هستند اما در عین حال فاقد کلسترول می باشند و نوع چربی موجود در آن ها از انواع مفید اشباع نشده است که ما برای تنظیم سطح کلسترول خون خود به آن ها نیازمندیم. در این میان به ویژه گرد و  اثر قابل توجهی در کاهش کلسترول خون دارد.

از بین برنده ی خطر بیماری های قلبی

مطالعه برروی بیش از 31000 نشان داد بخشی از آن ها که بیش از 5 بار در هفته از محصولات خشکبار تغذیه می کنند 48 درصد نسبت به مابقی کمتر دچار بیماری های قلبی می شوند.

حاوی ترکیبات ضد سرطان هستند

ترکیباتی به نام مهارکننده های آنزیم پروتئاز در جانوران آزمایشگاهی مانع بروز سرطان شده است. و جالب آن است که تقریبا تمامی محصولات خشکبار از قبیل بادام زمینی و …. حاوی مقادیر زیادی از این ماده اند. همچنین خشکبارها منبع سرشاری از پلی فنول هم هستند که ماده شیمیایی دیگری است که عملکردی ضد سرطان در حیوانات دارد.

بهتر است در مصرف خشکبار اعتدال را رعایت کنیم چرا که آن ها مقادیر زیادی چربی دارند. همچنین سعی کنید از انواع بونداده و بدون نمک آن ها استفاده کنید که لااقل کمتر دارای چربی یا نمک هستند.

دریایی ، محمود ، طب النبی ، چاپ دوم ، انتشارات جعفری ، سال 1387


مقالات پزشکی تصادفي

اشتراک